WordPress Website laten maken

WordPress Website laten maken

Wordpress Website laten maken

Complete website al vanaf € 475,-

Wil je een wordpress website laten maken, kies dan voor een professioneel WordPress website bedrijf die je online een duidelijk gezicht geeft. De website is volledig in lijn met je huisstijl, brengt een krachtige boodschap en is gericht op conversie, ofwel nieuwe klanten voor je bedrijf binnen halen!

De beste websites voor ondernemend Zwolle

Voor hun website leggen ondernemers uit Zwolle en omstreken duidelijke wensen en eisen op tafel. Hij moet alle gewenste functionaliteiten hebben, goed vindbaar zijn in Google en gekoppeld kunnen worden aan social media, nieuwsbrieven en online marketingacties. Daarnaast moet de website natuurlijk goed beveiligd zijn.

Responsive WordPress Website laten maken

Ben je toe aan een nieuwe website, dan adviseert Basis Reclame een responsive design. Waarom? Omdat steeds meer mensen informatie zoeken en aankopen doen via hun iPhone, iPad, Tablet of Smartphone. Daarom is het belangrijk dat je website niet alleen op desktop goed zichtbaar is en beschikt over een gebruiksvriendelijke navigatie. Ook mobiel moet dat in orde zijn. Daarnaast scoren de responsive websites veel beter in Google!

Succesvol met je website

Natuurlijk moet je website er mooi en professioneel uitzien. Maar nog belangrijker is dat de website effectief is. Dat je bezoeker makkelijk vindt wat hij zoekt en dat het aantrekkelijk is meer producten of diensten te bekijken. En uiteindelijk wil je dat bezoekers overgaan tot aankopen of contact opnemen. Onze aanpak is erop gericht dat je website gaat bijdragen aan het succes van je bedrijf!

Wordpress Website laten maken

  • Effectieve website met een professionele uitstraling
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Altijd goed beveiligd
  • Perfecte weergave op tablet of smartphone
  • Goed vindbaar voor Google
  • Unieke websites voor een vaste prijs

Reken uit wat je website kost >>

Complete website al vanaf € 475

Een website van Basis Reclame uit Zwolle biedt alle mogelijkheden. Maar u kunt ook instappen met een basis website. Deze is later eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een blog, een SEO pakket, een nieuwsbrief, fotogalerij of één van de andere mogelijkheden.

Voorkom dat potentiële klanten direct afhaken

Wil je dat je website voldoende klanten oplevert? Dan zijn effectieve teksten cruciaal! In je teksten overtuig je potentiele klanten om voor jou te kiezen. Om ondernemers in Zwolle en omgeving ook daarin te ondersteunen, werken we samen met een online copywriter.  Wil je krachtige webteksten die goed gevonden worden door de zoekmachines, vraag dan naar de mogelijkheden.

WordPress Website laten maken door Basis Reclame

Wordpress Website laten maken

Beveiliging!

Een gehackte website is een groot probleem. We nemen de juiste maatregelen om je website altijd optimaal te beveiligen.

Wordpress Website laten maken

Responsive design!

Kies je eigen template of laat een mooi ontwerp maken. Welk design je ook mooi vindt, er is altijd een geschikte lay-out te vinden die past bij je bedrijf en volledig responsive is.

Wordpress Website laten maken

Vaste prijs

Basis Reclame uit Zwolle werkt altijd met een vaste prijs voor je website. Kies je voor de basis website of een uitgebreider pakket, je weet vooraf waar je aan toe bent.

Wordpress Website laten maken

Gemakkelijk zelf beheren

Zodra de website wordt opgeleverd krijg je instructies over het beheren van je site. We laten je zien hoe eenvoudig tekst, video of foto’s toe te voegen zijn. Zo kun je in de toekomst eenvoudig zelf je website beheren.

Wordpress Website laten maken

Software updates

We houden je website bij en zorgen met software updates dat je website gereed is voor de nieuwste ontwikkelingen.

Wordpress Website laten maken

Hoog in Google

Wij zijn zoekmachine optimalisatie experts en zorgen voor optimale vindbaarheid. Wij garanderen betere resultaten in Google.

Meer voorbeelden zien? www.basisreclame.nl/portfolio

WordPress Website laten maken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Vul hieronder in waar je naar op zoek bent en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je dat we je terugbellen? Laat hier dan een berichtje achter!

Website laten maken


Kies het aantal pagina’s

Kies jou opties
Waarom Basis Reclame?

Gratis CMS
Uniek ontwerp
Beveiligd
Responsive design

Uw gegevensUA-29412531-1