WordPress ebook, download hem gratis. WordPress E-Book

Wordpress ebookEen waardevolle instructie voor iedereen die zelf zijn website wil gaan maken met behulp van WordPress

In dit 44 pagina’s tellend WordPress ebook heb ik de laatste maanden een groot deel van mijn vrije tijd gestoken. Waarom? Omdat ik denk dat velen van jullie hier behoefte aan hebben. Tegenwoordig is een website hebben niet meer voldoende. Een website moet interactief zijn, wat betekent dat je er meer mee moet kunnen doen dan alleen aanwezig zijn op het wereld wijde web. WordPress helpt je daarbij!

Je website serieus nemen

Veel ondernemers weten maar al te goed dat actief zijn op internet voor een hogere omzet kan zorgen, maar hoe dat moet weten er maar weinig. Voor die mensen heb ik dit ebook ter beschikking gesteld. Met deze handleiding kan je eigen website serieus onder handen gaan nemen en zorgen dat hij met de juiste strategie, voor meer bezoekers en meer conversie gaat zorgen.

Een fluitje van een cent

Met dit handboek is een website maken in WordPress een fluitje van een cent. Ik leg jullie uit hoe je een domeinnaam aanvraagt of verhuist, hoe je WordPress installeert en hoe je de eerste pagina’s en berichten plaatst!

Niet zomaar een website

Zoals de gene die mijn blog vaker lezen misschien zullen weten kan je met WordPress alles  doen wat een website op het web kan doen. De plugins (dé kracht van WordPress, als je het mij vraagt) die beschikbaar zijn zorgen ervoor dat je bijna alle functionaliteiten op je website kunt krijgen, en in de meeste gevallen geheel gratis! Hoe plugins werken wordt uiteraard uitvoerig besproken in het WordPress ebook.

Waar wacht je nog op?

Download hem vandaag en begin met het bouwen van je eigen WordPress website!
Het kan enkele minuten duren voor u het wachtwoord van de download in uw mailbox heeft, hiervoor vragen wij even uw geduld!

 

11 Responses to WordPress ebook, download hem gratis

 1. Het lukt mij ook niet om het e-boek te downloaden. Ik heb getweet en daarna verscheen een download knop. Als ik probeer te downloaden verschijnt de volgende foutmelding:

  /var/www/vhosts/basisreclame.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/download-manager/cache/ must have to be writable!

  Graag toezending van het e-boek per email.

  Bart

  Beantwoorden
 2. Beste Mark,

  Dank voor de leuke actie!. Ik heb de mail ontvangen en op de link geklikt, maar krijg het boek niet gedownload. Is het mogelijk het boek naar mijn mailadres te mailen?

  Hartelijke groet
  Saskia Kock

  Beantwoorden
 3. Marcel Bouwman says:

  Goedenavond,

  Ik heb in mijn e-mailbericht een wachtwoord ontvangen welke ik moest invullen voor het ontvangen van de gratis WordPress ebook, maar ik kan nergens vinden waar ik het wachtwoord moet ingeven. Kan ook nergens vinden waar ik het gratis ebook kan downloaden.

  Zou u mij het ebook kunnen mailen.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Marcel

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-29412531-1