Gratis WordPress E-Book. WordPress E-Book

Wordpress-website-ebookEen waardevolle instructie voor iedereen die zelf zijn website wil gaan maken met behulp van WordPress

In dit 44 pagina’s tellende ebook heb ik de laatste maanden een groot deel van mijn vrije tijd gestoken. Waarom? Omdat ik denk dat velen van jullie hier behoefte aan hebben. Tegenwoordig is een website hebben niet meer voldoende. Een website moet interactief zijn, wat betekent dat je er meer mee moet kunnen doen dan alleen aanwezig zijn op het wereld wijde web. WordPress helpt je daarbij!

Je website serieus nemen

Veel ondernemers weten maar al te goed dat actief zijn op internet voor een hogere omzet kan zorgen, maar hoe dat precies moet, weten er maar weinig.. Daarom heb ik dit ebook ter beschikking gesteld. Met deze handleiding kan jij je eigen website serieus onder handen gaan nemen en zorgen dat je website meer bezoekers en meer conversie gaat opleveren.

Een fluitje van een cent

Met dit handboek is een website maken in WordPress een fluitje van een cent. Ik leg jullie uit hoe je een domeinnaam aanvraagt of verhuist, hoe je WordPress installeert en hoe je de eerste pagina’s en berichten plaatst!

Niet zomaar een website

Zoals de gene die mijn blog vaker lezen misschien zullen weten kan je met WordPress alles  doen wat een website op het web kan doen. De plug-ins (dé kracht van WordPress, als je het mij vraagt) die beschikbaar zijn zorgen ervoor dat je bijna alle functionaliteiten op je website kunt krijgen, en in de meeste gevallen geheel gratis! Hoe plug-ins werken wordt uiteraard uitvoerig besproken in het WordPress ebook.

Gratis WordPress E-Book

Waar wacht je nog op? Download hem vandaag en begin met het bouwen van je eigen WordPress website!

Een uur na aanmelden ontvangt u de link met de code in uw mailbox om het E-Book te downloaden!

 

 [mc4wp_form]

Wordpress-website-ebook

 

 

10 Responses to Gratis WordPress E-Book

 1. Mark, wat geweldig dat je dit gratis ter beschikking stelt aan mensen. Ik denk dat heel veel WordPress gebruikers hier erg blij mee zullen zijn! #complimenten

  Beantwoorden
  • Ha Niels,

   Bedankt voor je reactie!

   WordPress is een heel praktisch systeem, maar er miste nog een duidelijke handleiding om ook echt een goed werkende website te maken. Hiermee kun je een heel eind komen!

   Groet Mark

   Beantwoorden
 2. Geachte heer,

  ik krijg de download niet dit is de foutcode:
  /var/www/vhost/basisreclame.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugin/download-manager/cache/must have have to be writeable

  Kunt u deze alnog naar mijn email sturen!!

  Vriendelijk bedankt!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-29412531-1