Website in WordPress

Website in WordPress

Erik Kappen heeft een prachtig nieuw concept bedacht voor het importeren van auto’s uit Duitsland. Hij wou een website in WordPress voor zijn speciale dienst. Erik is namelijk niet zomaar een auto importeur, hij neemt zijn klanten mee naar Duitsland om ze daar zelf proefritten te laten maken!

Website in WordPress zelf onderhouden

Erik wil gaan bloggen. Dat is een heel goed idee als je werkzaam bent in een niche met veel online concurrentie. Om je te onderscheiden kan je je expertiese laten gelden door te berichten over zaken die jouw doelgroep aangaan. Erik wil zijn website in wordpress zelf onderhouden en updaten. Door te bloggen doet hij dat. Hij vergroot zo de kans om gevonden te wqorden en mensen die auto’s willen importeren kunnen zien dat hij een expert is in zijn vakgebied!

Website in WordPress laten maken:

Een website laten maken met WordPress als basis geeft veel voordelen. Alles wat er mogelijk is op het internet is via een in te voegen module, gemakkelijk te realiseren. Voor de website van Wheels Importservice golden de volgende wensen en modules:

    • Persoonlijke indruk
    • Indrukwekkend design
    • Overzichtelijke producten/diensten pagina’s
    • Goede call-2-action buttons
    • Blog pagina’s

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kan hieronder in de keuzemenu’s aangeven wat voor soort website je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt zullen wij binnen één werkdag de offerte opsturen!

Wordpress-website-klein


Kies het aantal pagina’s

Kies jou opties
Waarom Basis Reclame?

Gratis CMS
Uniek ontwerp
Beveiligd
Responsive design

Uw gegevensVisit Website

UA-29412531-1