Vormgeving Flyer Zwolle

Vormgeving flyer Zwolle | Café de Stoof

Café de Stoof in Zwolle is bezig zich als feestcafé op de kaart te zetten. De jeugd uit Zwolle en weide omgeving weet de gezellige bruine kroeg steeds beter te vinden. Om de nieuwe lichting studenten kennis te laten maken met de kroeg is er flink gestrooid met flyers. De nieuwe campagne: Pitchers voor €5,-  had een aantal uitingen waaronder:

  • Vormgeving flyer
  • Vormgeving A0 poster
  • Facebook advertenties

Spoedklus vormgeving flyer Zwolle

Anderhalve week voor de ‘studenten-intro-weken’ begonnen, moesten de flyers klaar liggen om uitgedeeld te worden. Enige haast was dus geboden. Het concept werd overlegt, de vormgeving is binnen een dag tot stand gekomen en 3 dagen later lagen de flyers bij het café op de mat om uitgestrooid te worden. Het café heeft zich onder de nieuwe Zwolse horeca bezoekers goed bekend gemaakt en zij zullen zeker terug komen voor meer!

Klik hier om te zien hoe druk ze het hadden bij Café de Stoof…

Basisreclame heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving met als uitgangspunt: resultaat voor onze klanten. Op zoek naar een flyer ontwerp? Laat je flyer ontwerpen door ons creatieve team! Wij ontwerpen flyers, posters, folders en brochures voor een zeer schappelijke prijs. 

 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Flyer_Ontwerp_klein

Kies het formaat

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Ook drukken
100% tevredenheid

GegevensUA-29412531-1