Posters ontwerpen Zwolle

Posters ontwerpen Zwolle | Bollo Bollo

Bollo Bollo in Zwolle, hier haal je de fijnste ronde broodjes in de regio! Deze actie heeft Bollo Bollo de klandizie opgeleverd die ze verdienen. Zonder meer een goede deal! Buiten de actie om zijn de broodjes overigens ook niet duur. Dit is belangrijk voor de vele studenten die het pand passeren. Het pand zit op de looproute tussen hogeschool Windesheim en het station.

Klik hier om te zien hoe druk ze het hadden bij Bollo Bollo…

Posters aan lantaarnpalen

De posters zijn in verschillende varianten gemonteerd aan tientallen lantaarnpalen, tussen hogeschool Windesheim en het station in. Boven het broodjeshuis, hebben wij een grote banner opgehangen. Zo kunnen passanten de actie niet meer missen, ook al zouden ze willen.

Basisreclame heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving met als uitgangspunt: resultaat voor onze klanten. Op zoek naar een flyer ontwerp? Laat je flyer ontwerpen door ons creatieve team! Wij ontwerpen flyers, posters, folders en brochures voor een zeer schappelijke prijs. 

 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Flyer_Ontwerp_klein

Kies het formaat

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Ook drukken
100% tevredenheid

GegevensUA-29412531-1