Flyer en Poster ontwerp Zwolle | Europarty

Poster ontwerp Zwolle |  Europarty

Poster ontwerp Zwolle, voor feestcafe De Stoof in Zwolle hebben wij een poster vormgegeven voor het jaarlijkse Europarty feest. Dit studentenfeest wordt altijd druk bezocht en erg gewaardeerd (ook om de prijs!).

De basis van een goede poster is het concept

Een poster maken bestaat uit verschillende onderdelen, maar het begint met het concept. De doelgroep zijn studenten uit Zwolle, van alle jaren en rangen (18 plus uiteraard). Studenten liggen meestal wel om een paar euro’s verlegen dus een feestje waarbij een biertje een euro kost zullen ze logischerwijs niet gauw afslaan! Cafe de Stoof speelt daar al;tijd handig op in, en zo ook deze keer.

Uistraling

De uitstraling van dit poster ontwerp moest daarom niet al te luxe zijn, maar wel strak, netjes en natuurlijk duidelijk. In grote lijnen hebben wij de huisstijl aangehouden van Cafe Dde Stoof met wat andere kleurtinten die beter bij het thema horen.

Basis Reclame

Basisreclame heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving met als uitgangspunt: resultaat voor onze klanten. Op zoek naar een flyer ontwerp? Laat je flyer ontwerpen door ons creatieve team! Wij ontwerpen flyers, posters, folders en brochures voor een zeer schappelijke prijs. 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Flyer_Ontwerp_klein


Kies het formaat

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Ook drukken
100% tevredenheid

GegevensVisit Website

UA-29412531-1