Online Flyer Ontwerpen

Online Flyer Ontwerpen

Uitzendbureau NXPD uit Zwolle heeft tijdens het afgelopen WK een leuke social media campagne gevoerd. Het aantal bierdopjes die tijdens de vrijdagmiddagborrels verzameld werden, konden worden geraden. Het gewicht van de gene die het dichtst in de buurt van het aantal dopjes kwam, ontving zijn eigen lichaamsgewicht in kratten bier! Deze actie heeft voor veel ‘likes’ op Facebook gezorgd en kon daarom als een succes worden bestempeld!

Online Flyer Ontwerpen voor social media campagnes

Social media campagnes kunnen op vele manieren gevoerd worden maar belangrijk is om jezelf te zijn als bedrijf. Breng je volgers iets waar ze echt op zitten te wachten en zorg dat de manier waarop de boodschap over wordt gebracht, past bij jouw bedrijf.

Online flyers ook laten drukken

Een online flyer kunt u natuurlijk ook laten drukken! Wij beschikken over een groot netwerk aan drukkers en kunnen u daarom altijd een zeer scherp tarief aanbieden.

Basisreclame heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving met als uitgangspunt: resultaat voor onze klanten. Op zoek naar een flyer ontwerp? Laat je flyer ontwerpen door ons creatieve team! Wij ontwerpen flyers, posters, folders en brochures voor een zeer schappelijke prijs. 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

online-flyer-ontwerpen


Kies het formaat

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Ook drukken
100% tevredenheid

GegevensUA-29412531-1