Menukaarten drukken Zwolle

Menukaarten ontwerpen en drukken

Voor Bollo Bollo, een nieuw broodjeshuis dat gevestigd is aan het Lubeckplein in Zwolle, hebben wij menukaarten laten ontwerpen en drukken. Peter en Younes zijn twee jonge ondernemers die met een hele mooie zaak en heerlijke “bollen”, de Zwolse studenten gaan voeden! De jongens zijn handig ingesprongen op de vraag naar een broodjeshuis aan het Lubeckplein. Basis Reclame heeft het ontwerp van het logo mogen doen en daarna kwam de vraag of wij de menukaarten wilden ontwerpen en drukken.

Menukaarten ontwerpen

Vaak wordt er door bedrijven in de Horeca weinig aandacht besteed aan de menukaarten ontwerpen. Dat vinden wij een gemiste kans, een klant kijkt over het algemeen het langst naar de menukaarten! Een mooi en logisch ontwerp kan rust bieden wat de ervaring van de klanten ten goede komt!

Menukaarten drukken Zwolle

Naast dat wij de menukaarten ontwerpen, kunnen wij ze ook drukken. Dankzij een groot netwerk aan drukkers in binnen- en buitenland, zijn wij altijd scherp geprijsd en garanderen wij perfecte kwaliteit!

Basisreclame heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving met als uitgangspunt: resultaat voor onze klanten. Op zoek naar een flyer ontwerp? Laat je flyer ontwerpen door ons creatieve team! Wij ontwerpen flyers, posters, folders en brochures voor een zeer schappelijke prijs. 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Menukaarten drukken Zwolle


Kies het formaat

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Ook drukken
100% tevredenheid

GegevensUA-29412531-1