Folders ontwerpen Amsterdam | Real Estate Manager

Folders ontwerpen Amsterdam | Real Estate Manager

Folders ontwerpen Amsterdam, voor IT bedrijf i-Reservations mochten wij nieuwe folders ontwerpen. Een nieuwe app die er voor zorgt dat vastgoedbeheerders hun administratie netjes en gemakkelijk kunnen beheren, altijd en overal.

Folders ontwerpen op alle formaten

We hebben een folder ontwerp gemaakt op A3 formaat, gevouwen naar een staande A4. We hebben in overleg met i-Reservations uit Amsterdam, overlegt wat voor uitstraling het folder ontwerp moest hebben. Folders ontwerpen begint natuurlijk bij een concept, dan de vormgeving en de tekst, maar de materiaal keuze is ook erg belangrijk. Daarom hebben wij voor een zwaardere variant gekozen van een matte papiersoort. De grijze vlakken krijgen hierdoor een erg chique uitstraling die er erg aantrekkelijk uitziet!

Werkzaamheden:

    • Fotografie
    • Grafische vormgeving
    • Vouwen
    • 1.000 stuks full colour gedrukt

Ook folders laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik folder of een folder in een unieke vorm?

Ga naar folders laten drukken en ontwerpen

 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Folders ontwerpen Amsterdam


Kies het formaat

Kies de vouw

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Incl. drukwerk
100% tevredenheid

Gegevens 

Visit Website

UA-29412531-1