Folder ontwerpen Amsterdam | Zeilschool het Molenhuis

Folder ontwerpen Amsterdam | Zeilschool het Molenhuis

Folder ontwerpen Amsterdam, voor zeilschool Molenhuis hebben wij op het allerlaatste moment nog deze mooie folders ontworpen en gedrukt. 3 dagen voor de HISWA kregen wij het belletje en zijn direct aan de slag gegaan met het folder ontwerpen. Na snel schakelen met de klant hebben we de folders op de eerste dag van de zeilbeurs bij de RAI afgeleverd.

Folder ontwerpen in diverse formaten

We hebben een folder ontwerp gemaakt op A3 formaat, gevouwen naar een staande A4. We hebben in overleg met de zeilschool bepaalt wat voor uitstraling het folder ontwerp moest hebben. Folder ontwerpen begint natuurlijk bij een concept, dan de vormgeving en de tekst, maar de materiaal keuze is ook erg belangrijk. Daarom hebben wij voor een zwaardere variant gekozen van een glanzen papiersoort.

Werkzaamheden:

    • Fotografie
    • Grafische vormgeving
    • Vouwen
    • 1.000 stuks full colour gedrukt
    • Binnen 4 dagen geleverd!

Ook folders laten maken?

Basisreclame heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving met als uitgangspunt: resultaat voor onze klanten. Op zoek naar een folder ontwerp? Laat je folder ontwerpen door ons creatieve team! Wij ontwerpen flyers, posters, folders en brochures voor een zeer schappelijke prijs. 

 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Folders ontwerpen Amsterdam


Kies het formaat

Kies de vouw

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Incl. drukwerk
100% tevredenheid

Gegevens 

Visit Website

UA-29412531-1