Folder maken voor reisorganisatie Go-North

Folder maken voor reisorganisatie Go-North

Een folder maken was de eerste opdracht die wij voor Go-North mochten doen. Go-North is een reisorganisatie die, zoals de naam doet verklappen, reizen organiseert naar Scandinavië en Lapland. Go-North heeft ons benadert met de vraag om een folder te laten maken. Na dat wij tijdens onze ontmoeting, een duidelijk beeld hebben gekregen van de vraag hebben wij een anders voorstel gedaan.

Het doel van de folder

Go-North wou een folder maken om hun nieuwe bedrijf te promoten, met name op beurzen.  Aangezien G0-North diverse reizen organiseert leek het ons leuk om daar diverse sheets voor te maken die, per stuk, of gebundeld, in de brochure konden worden gestopt. Zo kunnen geïnteresseerden een selectie maken uit reizen die zij aantrekkelijk vinden. In de folder zelf, zijn de USP’s van het bedrijf goed vertegenwoordig als ook het voorstellen van het bedrijf.

➜ Het doet ons goed dat Go-North erg tevreden is met het resultaat!

Screen Shot 2016-04-12 at 10.52.15

Werkzaamheden:

    • Fotografie
    • Grafische vormgeving
    • Vouwen
    • 5.000 stuks full colour gedrukt

Ook folders laten maken?

Wij proberen onze klanten altijd te verrassen met een design dat bij hun past. Een grafisch uitdagend ontwerp voor een standaard drieluik folder of een folder in een unieke vorm?

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Folders ontwerpen Amsterdam

Kies het formaat

Kies de vouw

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Incl. drukwerk
100% tevredenheid

Gegevens 

Visit Website

UA-29412531-1