Flyers voor evenementen

Flyers voor evenementen | Praktijk voor Pijnbestrijding

Praktijk voor Pijnbestrijding is een acupunctuur en tuina-massage praktijk. PvP was op zoek naar flyers voor evenementen. A5 flyers om bijvoorbeeld bij bezoekers onder de ruitenwisser te leggen of tijdens het evenement uit te delen.

Flyers voor evenementen

Tijdens sportevenementen wordt er vaak geflyerd en niet zonder reden. Veel mensen dichtbij elkaar, die van hetzelfde houden. Voor Merel van Praktijk voor Pijnbestrijding houdt dat in dat zij haar acupunctuur en tuina-massage behandelingen bij een sportevenement onder de aandacht wil brengen. Veel sporters kampen met blessures. Blessures, die lang niet altijd via de doorgaans bekende geneeswijzen, verholpen kunnen worden. De alternatieve geneeswijze is bij deze groep vaak onbekend, en met een passende A5 flyer heeft zij een grote groep in één keer kunnen bereiken!

Basisreclame heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving met als uitgangspunt: resultaat voor onze klanten. Op zoek naar een flyer ontwerp? Laat je flyer ontwerpen door ons creatieve team! Wij ontwerpen flyers, posters, folders en brochures voor een zeer schappelijke prijs. 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

Je kunt hieronder in de keuze menu’s aangeven welk formaat en welke aantallen je zoekt. Zodra je op verzenden hebt gedrukt ontvang je binnen één werkdag je offerte!

Flyer_Ontwerp_klein


Kies het formaat

Kies het aantal
Waarom Basisreclame?

Uniek ontwerp
Vast tarief
Ook drukken
100% tevredenheid

GegevensVisit Website

UA-29412531-1