Over

Basis Reclame

Mijn naam is Mark Botter, in 2012 ben ik met Basis Reclame gestart. Als reclame vormgever en webdesigner ben ik jarenlang werkzaam geweest bij verschillende reclamebedrijven. Grafische vormgeving is de reden waarom ik voor reclame heb gekozen. Van jongsafaan ben ik al bezig met tekenen en schilderen. Daarnaast heb ik mij door scholing, cursussen en zelfstudie ontwikkeld tot een specialist in het maken van  Wordpress websites en de ins and outs van online marketing.

Partners

Als bedrijf zijnde moet je goed weten wat je wel en niet kunt, waar je kracht ligt en waar je zwaktes. Een reclametekst schrijven, een auto beletteren, video’s bewerken of natuurlijk een strakke fotoreportage maken zijn allemaal diensten die Basis Reclame levert maar daarvoor hebben wij onze vaste partners.

tekstdiespreekt-logo

Tekst die Spreekt

Tekst die Spreekt ondersteunt ondernemers bij het schrijven van zakelijke teksten, zoals webteksten, blogartikelen, nieuwsbrieven, brochures, direct mailings, persberichten, zakelijke brieven, speeches en presentaties.
Bekijk de website

Marja Poldermans | Voor een positief beeld

De kracht van goed beeldmateriaal zit ‘m in het gevoel dat je erbij krijgt. Een goede foto drukt emotie uit. Daar ben ik met mijn camera naar op zoek: het gevoel van de mensen, de sfeer van het moment en de kracht en schoonheid van producten. Dat wil ik vastleggen.
Bekijk de website

logo supreme-reclame

Supreme Reclame

Basis Reclame werkt al een tijd samen met Supreme. Supreme is specialist in signing. Gevelreclame, reclameborden, lichtreclame wordt door dit bedrijf gemaakt en geplaatst. Met Supreme als partner kan Basis Reclame snel en tegen interessante tarieven uw signing verzorgen.
Bekijk de website

Bekijk ons aanbod

reclamebureau-zwolle

Hoog in Google
Website in WordPress
Responsive design
Makkelijk te beheren
Beveiligd tegen hackers

Meer weten >
Bekijk Portfolio >

Belettering
Carwrapping
Full Colour printen
Ramen tinten
Ontwerp + montage

Meer weten
Bekijk Portfolio >

UA-29412531-1