• "Een website is noodzakelijk, de kosten moeten laag blijven maar ik wil niks inleveren op kwaliteit!. "


  • "De investering van mijn website had ik er supersnel weer uit! Een simpel bestelformulier deed voor mij de truc!"


Grafische Vormgeving

Bij Basis Reclame zijn wij altijd bezig met gevarieerde en originele ontwerpen. De basis bestaat uit uw behoeftes en waar u heen wilt met uw bedrijf. Heeft u al een eigen idee, of heeft u echt géén idee? In een kennismakingsgesprek gaan we kijken wat bij uw bedrijf en vooral uw doelgroep past.

Bent u toe aan een frisse look-and-feel van uw bedrijf? Bent u eenstartende ondernemer of zzp-er en heeft u een bedrijfsidentiteit nodig? Neem contact op voor een specifieke vraag of kijk op de starterspagina voor de verschillende StartersPakketten.

Flyers, folders, brochures en meer

Bent u op zoek naar een ontwerper voor uw flyers, brochures of folders? Basis Reclame heeft hier brede ervaring mee en zorgt altijd voor een uniek ontwerp. Pas als u tevreden bent gaat het naar de drukker.

Heeft u snel een brochure nodig? Bel dan nu voor een afspraak en uw flyer ligt voor u het weet bij uw klanten op de mat!

Offerte aanvragenGratis adviesgesprek

Drukwerk

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes… Uw huisstijl moet er perfect uitzien! Bij Basis Reclame krijgt u het ‘All-Inn’ pakket. Het ontwerp wordt afgestemd op uw wensen en smaak, het drukwerk wordt door de beste drukkers gerealiseerd.

Heeft u flyers nodig om uw actie extra kracht bij te zetten? Of een nette brochure waar u uw bedrijf presenteert? Wij verzorgen flyers, posters, brochures en eigenlijk al het ander denkbare drukwerk.

Neem contact op voor een specifieke vraag of om een afspraak te maken.

Websites

Voor iedere onderneming is een goede website van groot belang. Het is een online visitekaartje. Daarnaast is een website hét middel om alle klanten en de doelgroep op de hoogte te brengen van de acties en producten die u aanbied.

Wilt u meer informatie over het belang van een goede website, of wilt u een afspraak maken om eens te kijken wat voor u een goede website is? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over social media en hoe u dit zo praktisch mogelijk toe kan passen.

websites

10 Social Media tips!

Iedereen kent het, je ziet het overal maar nog niet iedereen doet het. Weet u wat er allemaal in de Social Media wereld ‘te doen’ is?

Hoe stuur je bijvoorbeeld goede Tweets en Post je interessante berichten op Facebook. Hoe hou je bij waar je bezoekers vandaan komen, hoe krijg je meer volgers en hoe zorg je ervoor dat er over je ‘gesproken’ wordt?

Het is makkelijker dan je denkt en hoe het zit, dat leggen wij graag uit. Ontvang gratis 10 enorm waardevolle Social Media tips! Deze tips zijn een Must-Have voor iedereen met ambitie om te groeien. Vul in het volgende scherm je gegevens in en je ontvangt de 10 gratis social media tips, direct op je mail!

Ontvang hier de 10 gratis Social Media Tips!

Belettering

Gebruikt u uw auto zakelijk of privé: met autoreclame kunt u alle kanten op. Waar u ook bent, uw auto is altijd uw mobiele visitekaartje. Een snellere en mobielere manier van marketing is nauwelijks denkbaar: uw naamsbekendheid zal door autobestickering snel toenemen.

Wij verzorgen het hele proces, van ontwerp tot montage.

In alle StartersPakketten is de belettering inbegrepen maar wilt u alleen auto of bus bestickerd hebben? Neem dan contact op voor een prijsindicatie.

websites

UA-29412531-1